Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно задни дискове и накладки?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос относно задни дискове и накладки?

Здравейте ! Въпроса ми е следния : възможен ли е монтаж на задни дискове и накладки от алфа ромео 156 1.8 ТС 1999 година 144 КС върху алфа ромео 156 1.9 ЖТД 115 КС 2001 година Кросвагон. Блъснаха ми доста стабилно бензиновата алфа а дисковете са на 1 месец и искам да ги прехвърля на Дизеловата , тъй като бензиновата отива или в морга или на някой зарибен да я разглобява и продава на части. В един квартален сервиз ми казаха , че не пасвали въпросните консумативи от едната на другата кола , но като проверя в магазин за авточасти ми излизат еднакви размери.

Колата ти е спортвагон, не кросвагон. Има вариант дизела да е с по-глемите дискове 276мм. Бензина е със 251 и ако е така ще е глупост да махнеш по-големите дискове и да сложиш по-малки. Иначе е възможно. Аз на моя бензин минах от по-малки към по-големи.
    www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Значи извода е да ги пускам в продажба ?

Comment

За тези два автомобила, дисковете за еднакви. Поне така излизат, примерно по каталога на Axm-auto.
        Alfa Romeo 159 1.9 16V SW

Comment

Свали задните дискове от тотал-щетата и измери с рулетка колко мм е диаметъра на диска. След това можеш да видиш на твоята колко мм са дисковете тук.
          Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
          Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
          Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
          Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Първоначално публикувано от GammaRay Покажи съобщение
            За тези два автомобила, дисковете за еднакви. Поне така излизат, примерно по каталога на Axm-auto.
            Да,ама не,рзлични са,но винаги има изключения.Мерене му е майката
            Lancia Lybra 2,4jtd 10V 103kw++

Comment

Момчета, гледайте по рама. А и по-големите си личат. А и дисковете вървят със съответните апарати

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                Момчета, гледайте по рама. А и по-големите си личат. А и дисковете вървят със съответните апарати
                Цецо,малко ще те успорвам,апарата може и да е същия,а разликата да е в супорта
                Lancia Lybra 2,4jtd 10V 103kw++

Comment

Първоначално публикувано от viktorsterev Покажи съобщение
                  Цецо,малко ще те успорвам,апарата може и да е същия,а разликата да е в супорта
                  Сигурно си прав си, не съм ги гледал едно към едно. Аз имах предвид взимаш единия комплект и го слагаш на мястото на другия
                  Last edited by Alex_26; d.m.y г., 23:08.

Comment

Различни са апаратите. На 251 мм са от чугун, а на 276 са алуминиеви.
                    www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Working...
                    X